ERP integracija

Prednosti integracije

WebShop sistem integrisan sa ERP sistemom dobija od njega sve potrebne podatke. Ti podaci su: nazivi artikala, kategorija po kojima su artikli grupisani, stanje u magacinima, veleprodajne i maloprodajne cene i ostala potrebna dokumenta. Sve izmene u ERP sistemu se automatski odslikavaju na Vašu online prodavnicu. Dijagram interakcije WebShop i ERP sistema možete videti i na priloženoj slici.


ERP_Integration

Kako funkcioniše integracija?

WebShop ne menja podatke u Vašem ERP sistemu! WebShop sistem na optimalan način vrši dopunjavanje podataka iz Vašeg ERP sistema u sopstvenoj WebShop bazi podataka. Ovo obezbeđuje integritet i bezbednost kako WebShop sistema, tako i Vaše postojeće ERP aplikacije. WebShop DataService je zaslužan za spajanje ovih informacija i njihovo prosleđivanje WebClient (Vaša online prodavnica) i AdminClient (Vaš administrativni websajt) aplikacijama. Npr: nazivi, cene i lager artikala se očitavaju iz Vašeg ERP sistema, a informacije poput slika, opisa, popularnosti artikla itd. se čuvaju u WebShop bazi podataka.


Kome su namenjene integracione verzije?

WebShop sistem integrisan sa Vašim ERP sistemom je prevashodno namenjen svim kompanijama koje žele da proces naručivanja automatizuju i time rasterete svoju komercijalnu službu. Ukoliko posedujete Pantheon, Calculus, Navigator ili neki drugi ERP sistem mozemo izvršiti njegovo povezivanje sa WebShop sistemom. Mogućnost integracije je dostupna u svim WebShop paketima.


Sa kojim ERP sistemima je WebShop integrisan?

Za sada je WebShop sistem uspešno integrisan sa Pantheon, Calculus i Navigator ERP sistemima. Napredna arhitektura WebShop sistema, bazirana na najnovijim tehnologijama i znanju naših stručnjaka, može se sa lakoćom integrisati i u bilo koji drugi sistem na Vaš zahtev.

Napominjemo da je svaka integracija specifična shodno Vašim potrebama i da je potrebno pre bilo kakve odluke izvršiti detaljnu i kompletnu analizu Vašeg trenutnog informacionog sistema.Bel Computers internet prodavnica Company3G internet prodavnica Strong Nature internet prodavnica Mobile Land internet prodavnica Mobilni Dućan internet prodavnica Digital Vision internet prodavnica Förch Montenegro internet prodavnica Max Mobil internet prodavnica Neon Accessories internet prodavnica Terabyte World internet prodavnica